Vízvezeték hálózat kiépítése  Szennyvízcsatorna hálózat kiépítése  Esővíz elvezető és gyűjtő rendszer létesítése  Gázvezeték kiépítése  Központi fűtési rendszerek kiépítése  Gipszkarton panelek gyártása és felszerelése   Kocsifelhajtók, rámpák és járdák fűtésének kiépítése  Napkollektoros rendszerek létesítése  Korszerű légtechnikai rendszerek kiépítése  Padlókonvektoros fűtési rendszerek kiépítése  Hőközpontok és kazánházak létesítése  A csapadékvíz elvezetésének szabályai

Szeretne profi esővíz elvezető és gyűjtő rendszert? A legjobb helyen jár! Ám a kiépítés előtt érdemes tisztában lenni az esővíz elvezetés szabályaival.

  • A telekhatáron belül keletkező és el nem szivárogtatható csapadékvizet közcsatornába kell vezetni. Ha a közterület nem rendelkezik csatornával, akkor a csapadékvizet a vízügyi hatósági előírásoknak megfelelően kell elhelyezni és tárolni.
  • Az ingatlanról a csapadékvizet a nyílt vízelvezető árokba, zártszelvényű csővezetékben, az utcai járdaszint alatt szabad kivezetni.
  • Az olyan létesítményekben, ahol a csapadékvíz tűzveszélyes folyadékot, gázt vagy gőzt tartalmaz, a csatornahálózatot biztosítani kell berobbanás ellen és vízzárral szakaszokra kell bontani.
  • Az esővíz elvezető és gyűjtő rendszer akkor fog megfelelően működni, ha az épület csatornahálózata úgy van kialakítva, hogy az épületbe ne történjen csapadékvíz visszaáramlás.
  • Az épületen belül nem szabad a csapadékvíz vezetéket egyesíteni, kivéve abban az esetben, ha az épület az utcafronti telekhatáron áll és a csatornahálózat egyesített.
Ha szeretne minőségi esővíz elvezető és gyűjtő rendszert, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Tudnivalók a mennyezetfűtésről

A mennyezetfűtés még viszonylag új megoldásnak számít, ám számos előnnyel bír. Ez a felületfűtési megoldás nagy területet képes felfűteni, működése a padlófűtéshez hasonló.

A mennyezetfűtés képes egyenletes hőmérsékletet kialakítani. A radiátoros fűtésnél a meleg levegő a plafon közelében gyűlik össze, azonban ez a típus egyenletes hőmérsékletet biztosít az egész helyiségben. Hőtechnikai szempontból a mennyezetfűtés tehát egy igazán hatékony megoldást kínál.

Felújítás alkalmával, utólag is könnyen és egyszerűen kiépíthető a mennyezetfűtés, a burkolat és az épületszerkezet bontása nélkül. További előnye, hogy nem befolyásolja a belső tér kialakítását, gazdaságos az üzemeltetése, alacsony portermeléssel jár, akár hűtésre is alkalmas, emellett a fűtési rendszerek közül az egyik legjobb hőérzetet biztosítja.

Ha felkeltettük az érdeklődését, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudjon meg többet a mennyezetfűtésről! Szakértő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

A falfűtés és hűtés előnyei

Miért egyre kedveltebbek az alternatív fűtési módok az újépítésű házak esetében? Ma már nem számít akkora luxusnak, ha alternatív fűtési megoldásokban is gondolkozik az ember. A falfűtés-hűtés előnyeit egyre többen szeretnék kihasználni, de nem kapnak megfelelő eligazítást, hogy miért is éri meg egy ilyen fűtési rendszerbe beruházni.

Tudta, hogy a nagy falfelület fűtése illetve hűtése jobb hatással van az ember közérzetére? Ezt a jobb besugárzási tényező és a nagyobb felület biztosítja. Tudta, hogy ezzel a módszerrel olcsóbban lehet ugyan azt a hőérzetet elérni, mint a radiátoros hőközléssel? A kisebb közeghőmérséklet miatt az alacsony hőmérsékletű hőtermelők ideálisan alkalmazhatók, ezek pedig a hőszivattyúk és a napkollektorok. A helységben nem kell hőleadókat kiépíteni, így azok nem foglalják el a szobában inkább másra használt helyeket.

Válassza Ön is a falfűtés-hűtés előnyeit, és élvezze télen-nyáron a megfelelő hőmérsékletű otthont! Garantált, hogy ebben a fűtési rendszerben nem fog csalódni!

Profi kivitelezés – a vízvezeték hálózat

Új ingatlant épít, vagy a régit újítja fel? Nincs még kiépítve a vízvezeték hálózat? Profi szakemberekre bízná a munkát? Akkor ránk van szüksége, hiszen szolgáltatásaink között ezt a lehetőséget is megtalálja!

A vízvezeték hálózat esetében nagyon fontos a szakszerű kivitelezés, mert olyan rendszerről van szó, amely a falban fut keresztül az ingatlanon. Meghibásodás esetén nehéz javítani a rendszert, mert sokszor bontással is jár, úgyhogy az ilyen problémák hosszú távú elkerülésének érdekében nem szabad alább adni a minőségből a kiépítés során, sem az alapanyagok, sem a ráfordított idő tekintetében.t.

Amennyiben minket választ a vízvezeték hálózat kivitelezéséhez, akkor nem kell aggódnia, hiszen szakembereink a lehető legjobb, legprecízebb munkát végzik, hogy Önnek lehetőleg sokáig ne legyen teendője a vízvezetékekkel.

Keressen minket bizalommal vízvezeték hálózatok kapcsán is, ha gyors és megbízható munkára van szüksége az építkezés során! Várjuk jelentkezését!kkel.

Padlófűtéssel a gazdaságosságért

A legtöbb háztartás számára a téli hónapok jelentik a legnagyobb kiadásokkal megterhelt időszakot az év során. Ráadásul a tél beálltának nem csak a közüzemi díjak befizetése az egyetlen költséges hozadéka, a hideg időjárás miatt még az első havazások előtt le kell cserélni az autógumikat, az ünnepek közeledtével félre kell tenni egy keveset az ajándékozásra is.

Azonban egy egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldással, a padlófűtéssel, ha az összes kiadását nem is tudja csökkenteni, de a fűtés problémáját és az abból fakadó többletköltséget elfelejtheti. Korszerű padlókonvektorok beszerelésével gazdaságosabbá teheti otthona, irodája fűtésrendszerét. Hiszen így a termelt hő tökéletesen oszlik el a szobában, így kisebb mennyiségű befektetett energia is elegendő.

Ha felkeltettük érdeklődését, akkor keresse fel irodánkat, készséggel állunk rendelkezésére az Önnek legmegfelelőbb méretű padlókonvektor beszerzésében és beépítésében!

Készítse fel otthonát idejében a télre, az ünnepekkor ne a gázszámlán gyötrődjön: használjon padlófűtést, teremtsen meleget a tökéletes ünnepi hangulathoz és spóroljon!

Padlófűtés és padlóburkolat

A padlófűtés számtalan előnyös tulajdonságának köszönhetően ma már egyre több lakásban alkalmazott fűtési rendszer. Ahhoz, hogy valóban megérje ezt a fűtést működtetni, ügyelni kell arra is, hogy milyen típusú burkolatot választunk a kiépülő fűtés fölé. Íme, néhány tanács, hogy mire érdemes figyelni a padlófűtés kiépítésekor.

Ha a különféle padlóburkolatoknak megfelelő a hőáteresztő képessége és a hőállósága, akkor ki tudják hozni a maximumot a padlófűtésből.

  • A padlóburkolatok közül a legideálisabb a padlócsempe, a kerámia, a márvány, de a kő is jó választás.
  • A parketta a fa hőre adott változásai miatt kevésbé ajánlott, de speciális kivitelezés esetén megoldható, így például különleges szerkezeti kialakítással és sugárzó alátétekkel.
  • A PVC és a műgyanta vékony burkolata és kis hőszigetelő képessége jó párosítás a padlófűtéshez, nem kell számolni károsanyag kibocsátással sem.
  • A csiszolt beton kiváló hővezető képessége a hőtároló padlófűtéshez illeszkedik, napjainkban kezd elterjedni.

További tanácsokért és profi kivitelezését keressen minket bizalommal!

Napkollektorok: Válassza Ön is a korszerűséget!

Napjaink jelszavai az energiatakarékosság és a költséghatékonyság, egyre többen törekednek a környezetkímélő megoldások felkutatására és alkalmazására az élet minden területén, mindezt gazdaságos kivitelben.

Tudja, hogy mennyit lehet spórolni napkollektor segítségével? Engedje meg, hogy bemutathassuk Önnek a napkollektoros rendszerek előnyeit!

Hazánk éghajlatának köszönhetően, napsütésben gazdag nyári hónapok jellemzőek térségünkre, melynek köszönhetően a napkollektorok kiváló megoldást nyújtanak az ingatlanok meleg víz ellátására. Ám borús idő esetén is alkalmazhatóak ezek az eszközök, amennyiben professzionális eszközöket választunk, és tapasztalt szakemberek segítségét kérjük. A napkollektorok szakszerű megtervezésének pozitív vonzata, hogy a meleg víz előállítás mellett a fűtésben is segítséget nyújthat a napenergia, így még inkább költséghatékony megoldást nyújt, mindezt természetesen a környezet megóvása mellett.

Amennyiben Ön is szeretne energiatakarékos és költséghatékony megoldásokat otthonába, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot napkollektoros rendszerek kialakítása ügyében!

Napkollektoros rendszerek kialakítása: Mire van szükség?

Napjainkra egyre népszerűbbé válik a napkollektoros áramellátás, ami nemcsak gazdaságosabb, de környezetkímélőbb is a hagyományos megoldásnál. Kiváló alternatíva meleg víz termelésére, a fűtés kiegészítésére és akár medencék fűtésére is.

A napkollektoros rendszer kialakítása előtt mindenképp fel kell mérni a ház körüli, elsősorban tető adta lehetőségeket. Ezután kezdődhet meg a tervezés, majd a kivitelezés. A napkollektorokon kívül szükség lesz még tárolókra – amelyek a hőt meleg víz formájában tárolják – és az ezekhez szükséges szabályozó, biztonsági berendezésekre, például keringető, szivattyú, légtelenítő. A kollektorokat általában háztetőn vagy egyenletes szabad területen helyezik el, a cél, hogy ezek összeköttetésben legyenek a tárolókkal. A napkollektoros rendszer kialakítása során az egyik legfontosabb szerepet a biztonsági szerelvények helyes beépítése kapja, majd pedig a tartályok „lógatott” elhelyezése.

Amennyiben napkollektoros megoldásban gondolkodik, keressen fel minket bizalommal, munkatársaink mindenben készséggel segítenek!

Épületgépészeti kivitelezés profiktól!

Profi épületgépészeti kivitelezőt keres? Forduljon hozzánk bizalommal és válasszon olyan csapatot, amiben nem fog csalódni! Magasan képzett szakembereink tapasztalata, vállalkozásunk rutinja szavatolja, hogy Ön a legjobb és legköltséghatékonyabb megoldást kapja.

Az épületgépészeti kivitelezés több mindent is magába foglal, így például szükség lehet erre a fajta kivitelezésre különböző területeken, így a vízellátás, fűtés vagy a légtechnika is ebbe a kategóriába tartozik. Mindegyik esetben kiemelten fontos, hogy minőségi rendszer épüljön ki, ami a későbbiekben jó alapot biztosít majd az épület zavartalan, minőségi és gazdaságos működéséhez. Az alapanyagok, alkatrészek gondos megválogatása, szakszerű tervezése és összeszerelése, a rendszer hozzáértő kiépülése mind hozzájárulnak ahhoz, hogy egy hosszútávon élhető ingatlant működtessenek.

Vegye fel a kapcsolatot velünk a megadott elérhetőségeinken, és érdeklődjön a részletekről, válasszon minőségi épületgépészeti kivitelezést!

Vízvezeték hálózat gyártása és beépítése

Vízvezeték hálózat gyártása és beépítése

Tavasszal megugrik az építkezések aránya, ami részben annak köszönhető, hogy sok ember a jó idő beköszöntével szeretne belevágni leendő otthonának felépítésébe, remélve, hogy a következő fagy beálltáig a legfőbb munkálatok befejeződhetnek.

Ehhez azonban elengedhetetlenek a profi szakemberek, főként az olyan szférákban, mint a vízvezeték hálózat gyártása és beépítése. Ugyanis a leggyakoribb esetekben a telek, melyet megvásárolunk az építkezés céljából, nincs ellátva megfelelő vízvezeték hálózattal, esetleg elavult a rendszer, ezért cserére szorul. Ezt a folyamatot mindenképpen az építkezés kezdeténél fontos letudni, hiszen egy kész ház esetében már jóval nehezebb feladat a vízvezeték hálózat kiépítése.

A legmodernebb technológiáknak köszönhetően a korszerű vízvezeték hálózatok jóval energiahatékonyabb megoldást kínálnak, mint az elavult kialakítások. Ezek gyártása azonban bonyolult folyamat, melyet mindenképpen tapasztalt és profi szakemberekre érdemes bízni! Ránk mind a két esetben számíthat, akár gyártásról, akár beépítésről van szó!

Komfort-Therm | Székhely: 2330 Dunaharaszti Golgota u.19. | 06-20-366-9084
készítette: Balu